Webcam twerken de nieuwe trend!

  • 0

Ok nou moet ik toegeven dat ik niet altijd up to date ben over de laatste trends aangezien die vaak door de generaties onder mij als eerste worden opgepakt. Neem nou het twerken, het schijnt al een tijdje te bestaan, en ik moet toegeven dat ik het toch wel jammer vind dat ik dat twerken niet eerder heb ontdekt.

Want het is toch heerlijk om een meid met een bovengemiddeld lekker kontje dit nog eens extra te belichten. De eerste keer dat ik geconfronteerd werd met het twerken was op een feestje waar 2 jonge ietwat aangeschoten oer-Hollandse meiden besloten om die billen op een manier te bewegen, vanwaar ik altijd had gedacht dat dit alleen maar door exotische dames gedaan kon worden. Ik heb de dagen er na nergens aan kunnen denken dan aan die sexy twerkende geile meiden.

Het was dan ook niet lang daarna dat ik tijdens een webcamchat met een webcam model voor de tweede maal werd geconfronteerd met het fenomeen twerken. En het was zowaar nog een betere ervaring dan mijn eerste keer twerken. Ging het het de eerste keer om twee aangeschoten meiden die toch wat onwennig, desalniettemin toch super geil, hun billen lieten drillen. De tweede keer had ik toch te maken met een webcam meid die hier wat meer ervaring mee had en op een dusdanige manier begon te twerken voor de webcam dat het mij bijna liet hyperventileren.

Na deze geweldige twerkervaring ben ik toch wel fan geworden op deze webcam hype, en probeer ik zoveel mogelijk billen trillende sexy meiden voor de webcam te krijgen, bang zijnde dat deze trend ooit weer zal overwaaien.

Na deze geweldige twerkervaring ben ik toch wel fan geworden op deze webcam hype, en probeer ik zoveel mogelijk billen trillende sexy meiden voor de webcam te krijgen, bang zijnde dat deze trend ooit weer zal overwaaien.

Hieronder een filmpje (voor de late adapters, die nog geen ervaring hebben met het webcam twerken) van een webcam model die twerkend, tot aan in bad toe, voor de webcam de mannen weet te vermaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.