Wat doet het hebben van sex met perfecte webcam meisjes nou met je?

  • 0

Is sex hebben met perfecte meiden nou wel normaal?

Webcamsex wordt vandaag de dag door vele mannen gezien als de normaalste zaak van de wereld. Maar is het dat eigenlijk wel? Het internet is in de loop der jaren een grote vergaarbak geworden waarbinnen de meest perfecte en lekkere dames die voorheen niet te bereiken waren zelfs voor de minst aantrekkelijke mannen binnen handbereik liggen. Elke simpele ziel weet tegenwoordig de weg wel te vinden naar de duizenden gratis filmpjes, videos en zelfs hele films met de mooiste en lekkerste meiden die er maar te bedenken zijn. Meisjes waar menig man al vanaf een straal van 20 meter al bij ging stotteren zijn ineens het modelbeeld van de normale vrouw geworden voor de meeste mannen. De lat komt ook steeds hoger te liggen als het gaat om de sexy-of-lekker-heid van de vrouw.

Ga maar eens bij jezelf te raden en vraag jezelf maar eens af hoe makkelijk je tegenwoordig knappe meiden op het internet afwijst ( al dan niet door het niet aanklikken van fotos of videos) door op zoek te gaan naar een nog betere, knappere of nog lekkerdere meid. De meiden op het internet worden steeds lekkerder en wij als simpele mannen gaan dat ook gewoon en normaal vinden.

 

Wat doen die perfecte webcammeiden met ons vrouwenbeeld?

Wij als mannen hebben daar over natuurlijk niet snel te klagen aangezien het hebben van webcamsex met een meid die er als topmodel uitziet redelijk gewoontjes is geworden in deze tijden. Men kan kiezen aan een groot schala aan heerlijke en perfecte webcam meisjes die maar al te gewillig heerlijke online sex via de webcam met de gemiddelde man wil hebben. Veel van deze perfecte meisjes hebben webcam sex puur uit zelf genot en juist dat maakt het voor ons, als ‘simpele’ man nou juist gevaarlijk. Althans dat beweren sommige geleerden die het hele sexgebeuren op het internet van vandaag de dag gronding hebben onderzocht (vervelende baan….)

Het schijnt dus, hoewel wij ons dat in eerste instantie nauwelijks kunnen voorstellen, dat die grote schare aan heerlijke en perfecte meiden op het internet helemaal niet zo goed is voor ons mannen! Doordat wij steeds meer tijd op het internet besteden aan deze heerlijke dames, dus ons letterlijk continu omringen en blootstellen aan deze perfecte meisjes die voor ons in het normale leven alles behalve toenaderbaar en toegankelijk zijn, hebben wij een heel fout beeld van de vrouw opgebouwd. Sterker nog dit schijnt voor ons echte sexleven zelfs dramatisch te zijn, aangezien wij de vrouwen waar wij het in het echte leven mee moeten doen, totaal niet kunnen tippen aan die heerlijke, verrukkelijke, super geile, fantastische, prachtige en goddelijke meiden van het internet.

Moeten we nu dan maar stoppen met het hebben van webcamsex met deze modellen of dan maar kijken naar videos van mider mooi gevormde dames? Nee natuurlijk gaan we dat niet doen! Wat is er nou lekkerder dan het hebben van online sex via de webcam met deze perfecte meisjes? En als we dan sex hebben ‘in het echte leven’ met een normale vrouw, dan doen we gewoon af en toe even onze ogen dicht en denken we aan die perfecte webcam meiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.