Nette meisjes veranderen in sletjes achter de webcam

  • 0

Uit een recent onderzoek onder alle webcam meiden van Chaturbate is gebleken dat ruim 2 derde van de meiden echt genot haalt uit het webcammen. Natuurlijk zal voor een groot gedeelte van die meiden het geld wat er mee bijverdiend wordt als een hoofdreden gelden om te gaan webcammen, maar dat er dus echt wordt genoten door een meerderheid van de dames is dus een feit.

Er is zelfs een groot gedeelte van de meiden dat aangeeft dat ze begonnen vanwege financiële redenen maar dat ze blijven cammen vooral vanwege het plezier en het genot wat ze beleven aan het webcammen. Bijna 40% van de ondervraagde dames geeft aan dat de attentie die ze vangen van de bezoekers van hun webcam kanalen als een soort verslaving werkt. Daarnaast vindt bijna de helft van de meiden dat ze achter de webcam een soort anoniem tweede leven kunnen leiden en zich kunnen gedragen zoals ze in het ‘normale’ dagelijkse leven niet kunnen of niet durven. Met andere woorden: Nette meisjes houden er van om de slet te spelen!

Waarom gaan die meiden dan gewoon niet naar een andere stad of onbekende plaats waar ze niemand kennen en spelen ze daar de slet? Het antwoord hierop ligt natuurlijk op het gebied van veiligheid en zekerheid. Daarnaast is de drempel om op het anonieme wereldwijde web de slet achter de webcam uit te hangen veel lager dan het in het ‘echte’ leven te doen.

Deze zogenaamde lieve/verlegen/nette meiden kunnen zo een dubbelleven leiden op een discrete manier en daar bijna net zoveel plezier uithalen. Plus de attentie die die dames krijgen in de webcamchat is vaak vele malen groter dan in een uitgaansgelegenheid, waar toch weer voor veel mannen een drempel ligt om zomaar een meisje aan te spreken. Dit anonieme dubbelleven van sletterig meisje achter de webcam plus de aandacht van al die mannen werkt vaak verslavend voor veel van dit soort type lieve/nette/onschuldige meiden.

Al met al is het webcammen in de meeste gevallen een win win situatie voor iedereen. De bezoekers van de webcamchat kunnen genieten van heerlijke en lekkere meiden die ze in het dagelijkse leven niet eens zouden durven aanspreken., en die meiden kunnen op een anonieme en veilige manier die slet tevoorschijn halen die alle meiden ergens diep van binnen in zich hebben schuilen.

Hieronder een filmpje van zo een typisch net meisje van 21 jaar dat een oncontroleerbare drang heeft om zich af en toe als een echte slet te gedragen achter de webcam onder het toeziend oog van een hele horde geile mannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.