Geografisch Onderzoek: Waar komen al die webcam meiden vandaan?

  • 0

Waar komen de webcam meiden vandaan?

Een interessant onderwerp is de afkomst van de webcam meiden in al die bekende webcamchats, in de loop der jaren. Toen de bekende camsites de kop op begonnen te steken, waren dit in eerste instantie, zoals zo vaker, voornamelijk Amerikaanse websites. Nadat er direct na de opkomst van deze webcamsites ook op landelijk niveau de trend werd opgepakt zag je dat bijna alle sites gebruik maakten van hetzelfde bestand aan webcam meiden. Dit waren (helaas) geen Amerikaanse dames die zich bloot gaven via de webcam, maar de pioniers qua webcam dames waren Aziatische dames en latina vrouwen uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen maar voornamelijk Colombiaanse meiden die zich maar al te graag lieten zien via de webcam, en camsex hadden met mannen van over heel de wereld. Communicatie was in het begin van het webcamtijdperk dan ook erg lastig met deze meiden aangezien zij het Engels vaak nauwelijks beheersten.

Vlak na de Aziatische meiden en de bekende webcam Latinas begonnen zich steeds meer Oost Europese vrouwen te melden in de verschillende bekende webcamchats. Voor het aanbod was dit een welkome ontwikkeling aangezien er een schaarste was aan blonde gewillige vrouwen voor webcamsex. De webcam huizen schoten in het begin van deze eeuw als paddenstoelen uit de grond in deze delen van de wereld. In deze huizen waren verschillende kamers gebouwd waarin de dames elkaar schematisch aflosten. Waar men deze webcamstudios zo realistisch mogelijk op echte huiskamers wilden laten lijken, kwam het regelmatig voor dat je tijdens een lekkere geile webcamchat met een webcam meid uit Azië of Colombia de geluiden van een andere webcamchat duidelijk kon horen of dat zelfs plotseling het gordijn of wand werd opengetrokken door een andere dame. Het had zijn charme maar gezegd moet worden dat de ontwikkeling naar meer lokale dames die zich begonnen aan te melden als webcammeiden meer dan nodig was. En vandaag de dag is er dus een ruim aanbod aan échte Hollandse webcam meiden

Hollandse meid Sabrina

Zijn die Hollandse meiden ook echt Nederlandse webcam meiden?

Dit is een veel gestelde vraag, en vooral onder mannen die het begin tijdperk van het webcamsexwereldje hebben meegemaakt, en juist in deze tijden afhaakten door het gebrek aan lekkere lokale meiden achter de webcams. De meiden die je vandaag de dag op de Nederlandse websites tegenkomt zijn dus zeer zeker over het algemeen Nederlandse dames. Er is een groot aanbod in Hollandse meiden in de sex-webcam-chats en dit aanbod is steeds meer groeiende waardoor de kwaliteit van deze meiden ook steeds beter en beter wordt. We zien dus een grote variëteit in het soort Nederlandse meiden. Van de jonge naïeve geile experimenterende meiden, de studentes die wat willen bijverdienen tot de onverzadigbare MILFS en de Nederlandse huisvrouwen op zoek naar wat extra spanning.

Vandaag de dag kun je dus gewoon onverstoord genieten van webcamsex in je eigen Hollandse taal met een lekker oer Hollandse meid. Maar als je liver behoefte hebt aan een tropische goedgevormde latina dame met webcam is dat uiteraard ook nog steeds mogelijk, aangezien het aanbod van webcam dames wereldwijd blijft groeien en groeien. Hieronder als afronding van dit verhaal een video van Sabrina, zo een typische Hollandse webcam meid die er geen genoeg van kan krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.